Politika

Átadták Pusztamérges új konyháját

Átadták Pusztamérges új konyháját

2022. március 25., péntek
Átadták Pusztamérges új konyháját

Átadta a pusztamérgesi Félkrajcáros éttermet Mihálffy Béla képviselő-jelölt és Dr. Papp Sándor, Pusztamérges polgármestere. Erről Mihálffy is beszámolt a közösségi oldalán.

Mihálffy Béla, a Csongrád-Csanád megyei 2-es választókerület Fidesz-KDNP-s képviselő-jelöltje szerint a pusztamérgesiek egy régi álma valósult meg a kormány gazdaságélénkítő programjának köszönhetően. A támogatás részeként egy 350 adagos melegkonyha és étterem kialakításának programját nyerték meg, így valósulhatott meg a Félkrajcáros étterem.

A település korában a mostanra már bezárt középiskola menzáját üzemeltette a közétkeztetések fenntartásához, mostantól azonban annak központjából történhet mindez.

Mihálffy szerint folytatni kell a homokhátsági települések fejlesztését, és amennyiben bizalmat szavaznak neki április 3-án, ígérete szerint számíthatnak is ebben rá a környékbeliek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.