Közélet

Vásárhelyi katonák is elindultak a magyar-ukrán határra

Vásárhelyi katonák is elindultak a magyar-ukrán határra

2022. február 28., hétfő
Vásárhelyi katonák is elindultak a magyar-ukrán határra

Lázár János a hódmezővásárhelyi laktanya előtt jelentette be, hogy a helyi katonák is elindultak a magyar-ukrán határra.

– Magyarország Kormánya megvédi a hazát és megvédi az országhatárt is, és biztosítja magyar honfitársaink biztonságát, ezen kívül garantálni fogja a bevándorlók, illetve a menekültek megsegítését is – jelentette ki az élő bejelentkezésében az országgyűlési képviselő.

Lázár János kiemelte, a ma reggel elinduló katonák között sok vásárhelyi honvéd is van, akik a haza szolgálatát, a határok védelmét a menekültek megsegítését vállalják.

– Nekünk az az érdekünk, hogy ebből a háborúból, ebből a konfliktusból kimaradjunk, ne hagyjuk azt, hogy bárki belevigyen vagy belesodorjon, vagy akár beletoljon bennünket. Nekünk a haza védelme, és a határok védelme, a magyar emberek biztonság az első és a legfontosabb. Magyarország menedék, és nem hadszíntér, ennek érdekében mindent el fogunk követni a következő napokban és hetekben! – hangsúlyozta a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.