Politika

Márki-Zay Péter ismét nagyot bakizott

Márki-Zay Péter ismét nagyot bakizott

2022. február 24., csütörtök
Márki-Zay Péter ismét nagyot bakizott

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje úgy tűnik, előbb posztol, mint gondolkozik - vagy legalábbis elmulasztja ellenőrizni a tényeket.

Ahogy arról a SzegedMa is beszámolt, Orbán Viktor videóüzenetben beszélt az orosz-ukrán konfliktusról, ahol kijelentette: az Európai Unió és a NATO álláspontja mellett kiállva elítéli Oroszország katonai fellépését.

Ezzel szemben Márki-Zay szerint a kormányfő „nem ismer értéket, csak érdeket" amiért „még egy elítélő mondata sincs az orosz invázióval szemben". Ezek szerint a vásárhelyi polgármester nem igazán tájékozódik, mielőtt véleményt formál másokról. Azt se felejtsük el, hogy ő az, aki Charlie koncertet szervez saját, korábbi győzelmének megünneplésére a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

Ha szeretne tájékozódni az orosz-ukrán konfliktus legfrissebb eseményeiről és hazánkat is érintő híreiről, az alábbi, folyamatosan frissülő hírfolyamunkból megteheti azt:

https://szegedma.hu/2022/02/oroszorszag-csutortok-hajnalban-tamadast-inditott-ukrajna-ellen

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.