Balhé

Letartóztatják az összevert nő román támadóját

Letartóztatják az összevert nő román támadóját

2022. február 1., kedd
Letartóztatják az összevert nő román támadóját

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a román férfinak, akik szombat délután okozott súlyos sérüléseket a sértettnek.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, szombaton délután Vásárhelyen félmeztelenül és felismerhetetlenre vert arccal találtak meg egy nőt Hódmezővásárhelyen. A szemtanúk, miután a nőt megtalálták, egyből értesítették a rendőrséget, akik két órán belül elfogták a támadót.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a cselekményt követően röviddel megismert nőt 2022. január 29. napján délután, Hódmezővásárhelyen az albérletének szobájában több alkalommal ököllel fejen és felsőtesten ütötte. A sértettet röviddel ezt követően félmeztelenül, magatehetetlen állapotban, a fagypontot néhány fokkal meghaladó hidegben találták meg egy a házhoz közeli vízelvezető árokban.

Az elsődleges adatok szerint súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, továbbra is kórházi kezelésre szorul.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

FRISSÍTÉS: A Szegedi Törvényszék ma délutáni közleményében arról ír, hogy a gyanúsított esetében a legsúlyosabb kényszerintézkedés elrendelése szükséges volt, mivel a letartóztatással elérni kívánt célok egyéb módon nem érhetőek el - tehát már biztos, hogy egy hónapig rács mögött lesz az elkövető, majd folytatódik az ügy bírálása

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.