Politika

Ez gyors volt: máris összegyűlt a szükséges aláírás Mihálffy Bélának

Ez gyors volt: máris összegyűlt a szükséges aláírás Mihálffy Bélának

2022. február 12., szombat
Ez gyors volt: máris összegyűlt a szükséges aláírás Mihálffy Bélának

A szegedi képviselőjelöltek közül elsőként a fideszes Mihálffy Béla gyűjtötte össze az induláshoz szükséges 500 aláírást.

– Útközben kaptam a hírt munkatársaimtól, hogy megvan a kellő számú aláírás! Köszönöm mindenkinek a támogatást, öröm számomra, hogy ilyen gyorsan összegyűlt az indulásomhoz szükséges aláírás – írta bejegyzésében a Csongrád-Csanád megyei 2-es választókörzetben induló képviselőjelölt. Hozzátette, nem állnak meg, továbbgyűjtik az aláírásokat.


Mint arról a SzegedMa beszámolt, szombattól hivatalosan is megkezdődött szombaton az április 3-ai országgyűlési képviselő-választás és a vele egy napon rendezendő népszavazás kampányidőszaka, és életbe léptek a kampányra vonatkozó szabályok. A választópolgárok két hétig ajánlhatnak egyéni választókerületi képviselőjelölteket a parlamenti választásra. A választópolgárok gyakorlatilag “képviselőjelölt-jelölteket” ajánlhatnak, hiszen csak akkor lesz valakiből hivatalos jelölt, ha sikerül összegyűjtenie 500 érvényes ajánlást, és az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság nyilvántartásba is veszi.

Minden fontos tudnivaló a kampányidőszakról:

https://szegedma.hu/2022/02/hivatalosan-is-elkezdodott-a-kampanyidoszak-magyarorszagon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.