PROMO

Covid-19: hogyan regeneráljuk az arcbőrt koronavírus után

Covid-19: hogyan regeneráljuk az arcbőrt koronavírus után

2022. február 17., csütörtök
Covid-19: hogyan regeneráljuk az arcbőrt koronavírus után

COVID-19 után számos tünet jelentkezhet, ami kellemetlenségeket okozhat. Számos egészségügyi tanácsot olvashatunk, azonban az arcbőr ápolásról annál kevesebbet.

A covid skin egyre elterjedtebb megnevezés, ami a koronavírus-fertőzés utáni bőr állapotára utal. Miért?

Akik elkapták a vírust, betegség után gyakran panaszkodnak különböző bőrproblémákra, amelyekre fontos, hogy helyes megoldást keressünk. A Makeup webáruház összegyűjtötte a legfontosabb eljárásokat, amelyeket érdemes kipróbálni a bőr regenerálása érdekében.

A MAKEUP webshop virtuális polcain minden szükséges kozmetikum megtalálható az arcbőr helyreállításához.

A bőrünk helyes regenerálást igényel, hiszen a folyamatnak gyengédnek és fokozatosnak kell lennie. Szakértők javaslata alapján a gyógyulás utáni 30 napon belül keressük fel bőrgyógyászunkat, vagy kérjünk konzultációt egy megbízható szakembertől.

A legjobb eljárások közé tartozik, amit otthon is elvégezhetünk:

  • Masszázs: a keringés regenerálása érdekében szükséges, hogy a nyirokelvezetés jobban működjön. Ezen felül a relaxálást is elősegíti, ami a megkérdezettek alapján a szokásosnál is szükségesebb Covid-19 után.
  • Hidratálás - lehet szó krémekről, szérumokról, gélekről, a lényeg, hogy a bőrtípusnak megfelelőt válasszunk.
  • Méregtelenítés - a toxinok felgyülemlése miatt a bőr nehezebben fogadhatja be a tápanyagokat, ezért érdemes megszabadulni tőlük.
  • Fizioterápia - az anyagcsere élénkítése érdekében.

(Támogatott tartalom! / Fotó forrása: Paste.Pics)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.