Politika

Bartók Csaba: Meg fogjuk védeni a gyermekeinket!

Bartók Csaba: Meg fogjuk védeni a gyermekeinket!

2021. december 7., kedd
Bartók Csaba: Meg fogjuk védeni a gyermekeinket!


Bartók Csaba emlékeztetett, a Fidesz-kormány már 2016-ban is egy kritikus ügyben írt ki népszavazást, akkor a migráció volt a témakör. Nem kis megerősítés volt az eredmény, hogy jól döntött a kormány: a társadalom óriási többsége helyeselte a döntését – mondta, hozzátéve, hogy a kormány úgy gondolja, újra szükség van erre a felhatalmazásra, mert az LMBTQ-propaganda, a balliberális média, valamint a különböző mainsteamek folyamatosan támadják az országot.

Nagyon fontos, hogy az a törvény, amiről a magyar kormány beszél, kizárólag a fiatalok, a kiskorúak szexuális neveléséről szól, semmi másról. Ebből az útból nem fog kiállni a kormány, a fiatalokat meg fogják védeni – szögezte le Bartók.

A képviselő hangsúlyozta, a kormány időben fedezte fel ezt a fiatalokra leselkedő veszélyt, hiszen megfigyelhető, hogy az USA-ban és azokban a Nyugat-Európai országokban, ahol balliberális kormány van gyorsan belopózott az LMBTQ-propaganda az iskolákba és az óvodákba is.

Bartók kitért arra is, hogy a törvény lehetőséget ad arra, hogy a népszavazás egybeessen a 2022-es országgyűlési választások időpontjával. A szegedi Fidesz első embere a költséghatékonyság szempontjából helyesli, hogy azonos időben történjen a két szavazás.

A népszavazás kapcsán még elmondta, hogy a nemzeti konzultáció során a válaszadók 97 százaléka egyetért abban, hogy a fiatalok szexuális nevelése kizárólag a szülőkre tartozzon. Kiemelte, a 2022-es országgyűlési választáson arról is döntünk, hogy a gyerekeink hogyan fognak felnőni a jövőben.

Felhívta a figyelmet, hogy Fekete-Győr András a transzszexuálisoknak is engedné, hogy szexuális felvilágosításokat tartsanak iskolákban és óvodákban, míg Márki-Zay Péter azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvény.

Hozzátette, a korábban a baloldaliak a gázáremeléssel kapcsolatos ígéreteiket megszegték, de ezt valószínűleg nem fogják, mert a balliberális kormányok az egész világon ezt teszik, kellő agresszivitással, tolerancia nélkül. Bartók kiemelte, hogy a magyar baloldal szolgaian teljesíti Brüsszel kéréseit, a Soros-hálózat megrendeléseit.

– Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Magyarországon a gyermekeinket 18 év alatt nem az LMBTQ-propagandának megfelelően kell nevelni, hanem a szülők kezébe kell adni a nevelés jogát – zárta mondandóját a politikus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.