“Én nagyon szeretem Botka László polgármester urat”

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Márki-Zay Péter a szeretet jegyében találkozott Botka Lászlóval.

Mutatunk egy videót, ami a mai Botka László-Márky-Zay Péter találkozóról sok mindent elárul:

A mostanában Fideszes melegekről előszeretetettel értekező hódmezővásárhelyi polgármester közölte, hogy szereti Botka Lászlót. Természetesen csak emberileg.

Mindezek előtt a miniszterelnök jelölt-jelölt Márki-Zay a szegedi kollégájával egyezetetett a Városházán az előző választások előtt miniszterelnök jelöltként megbukó Botka Lászlóval.

A városházi egyeztetés után közösen sétáltak át a Kárász utcára, ahol rövid sajtótájékoztatón Botka László biztosította támogatásáról hódmezővásárhelyi polgármester kollégáját.

Természetesen Lacival, Botka László polgármesterrel barátság is kialakult köztünk.

– reagált rá Márki Zay Péter.

Bár mindketten jelezték, hogy akadnak nézetkülönbségek köztük, de a vitás kérdésekben is mindig sikerül dűlőre jutniuk, és azt is beismerik, ha a másiknak van igaza. Igaz Márki-Zay azt is megjegyezte, hogy többször inkább csak ráhagyja a vitát Botkára, és inkább neki ad igazat, mert alázatosabb…

Márki Zay Péter az előválasztás intézményét dicsérve megjegyezte, hogy tabukat döntöttek le vele, mert emiatt lehet valaki büszkén meleg vagy éppen cigány.

A pénteken a javára visszalépő budapesti főpolgármesterről azt mondta:

Karácsony Gergely egy nemzeti hős.

A sajtótájékoztatón, amit néhány tucat szegedi is végignézhetett ismét a támogatóit sorolta, kiemelte, hogy DK szavazói voksára is számít.

A végén együtt szavaztak Botka Lászlóval, ellenőrizvén, hogy biztosan jó helyre teszi az x-et a másik.

Előző sztori

Megható levélben mondott köszönetet a mentősöknek egy szegedi férfi

Következő sztori

Erősödött a forint!