Kultúra

Őszbe borulnak a Rotschild-kiállítás babái

Őszbe borulnak a Rotschild-kiállítás babái

2021. szeptember 30., csütörtök
Őszbe borulnak a Rotschild-kiállítás babái

Már készül a Múzeumok Őszi Éjszakájára a Móra Ferenc Múzeum is: október 2-án új ruhába várják a látogatókat a Rotschild Klára életét bemutató kiállítás babái.

A napoknak kapnak melegebb ruhát az említett babák, így szó szerint új köntösben találkozhatnak velük a Múzeumok Őszi Éjszakáján az érdeklődök. A ruhacsere apropóján pedig azoknak is érdemes lehet újra megnézni a kiállítást, akik már látták.

Most szombaton a Fekete Házban, a Múzeumban és a Vármúzeumban egyaránt lesz látnivaló: a Múzeumban az intézmény számára nemrég felajánlott eredeti Dankó Pista kottákat mutatják be.

Ezen kívül a Sisi-kiállítás kapcsán is rendkívüli tárlatvezetések és előadások várnak ránk, valamint egy egész estén át játszható detektív játék is. Megnyílik az éjszakára a Múzeum tetőkilátója is.

A Fekete Házban az ,,ősziesített" Rotschild-kiállítás mellett Sinkó János festőművész tárlatán szintén vezetésekkel és múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várják az érdeklődőket az este folyamán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.