Őszbe borulnak a Rotschild-kiállítás babái

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már készül a Múzeumok Őszi Éjszakájára a Móra Ferenc Múzeum is: október 2-án új ruhába várják a látogatókat a Rotschild Klára életét bemutató kiállítás babái.

A napoknak kapnak melegebb ruhát az említett babák, így szó szerint új köntösben találkozhatnak velük a Múzeumok Őszi Éjszakáján az érdeklődök. A ruhacsere apropóján pedig azoknak is érdemes lehet újra megnézni a kiállítást, akik már látták.

Most szombaton a Fekete Házban, a Múzeumban és a Vármúzeumban egyaránt lesz látnivaló: a Múzeumban az intézmény számára nemrég felajánlott eredeti Dankó Pista kottákat mutatják be.

Ezen kívül a Sisi-kiállítás kapcsán is rendkívüli tárlatvezetések és előadások várnak ránk, valamint egy egész estén át játszható detektív játék is. Megnyílik az éjszakára a Múzeum tetőkilátója is.

A Fekete Házban az ,,ősziesített” Rotschild-kiállítás mellett Sinkó János festőművész tárlatán szintén vezetésekkel és múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várják az érdeklődőket az este folyamán.

Előző sztori

Előválasztás: a Momentum nyerte Szeged kettes körzetét

Következő sztori

Hová tűnt az influenza?