Politika

Kiszelly szerint Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné nemzetállamoktól a hatáskört

Kiszelly szerint Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné nemzetállamoktól a hatáskört

2021. július 27., kedd
Kiszelly szerint Brüsszel a gyermekvédelemben is elvenné nemzetállamoktól a hatáskört

Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni - mondta a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Az euróadósság csapdájában

Kiszelly Zoltán szerint Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert nem tartoznak az euróadóssággal rendelkező országok körébe, ezért nem is tudják őket gazdaságilag megszorítani. Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépén vannak, az onnan érkezett összegekkel tudják megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságot.

Veszélyben a jövő generációja?

Az igazgató elmondta, hogy az "LMBTQ-ideológia" egy nagyon veszélyes, globalista elgondolás. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme. Úgy gondolja, ezen nézetek terjesztésével azt szeretnék elérni, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy "szivárványos univerzum" tagjai.

Létfontosságú a népszavazás

Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket. Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megállt parancsolhat a magyarság - jelentette ki Kiszelly Zoltán.

A népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

via MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.