Baleset

Kamion hajtott a kocsisorba az M5-ösön, egy ember meghalt

Kamion hajtott a kocsisorba az M5-ösön, egy ember meghalt

2021. július 14., szerda
Kamion hajtott a kocsisorba az M5-ösön, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kamion hajtott a veszteglő kocsisorba az M5-ös autópályán szerda délután. A sztráda országhatár felé vezető oldalát a kiskunfélegyházi lehajtónál lezárták – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Forrás: police.hu

Szabó Szilvia tájékoztatása szerint valamivel délután 2 óra előtt a sztráda 130-as kilométerénél egy újabb kamion hajtott bele az autópályán a három korábbi baleset miatt feltorlódott járműsorba. A kamion egy autónak ütközött neki. Az autó vezetője a balesetben megsérült, utasa a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárt autópályáról a határ felé tartó forgalmat a kiskunfélegyházi lehajtónál az 5-ös útra terelik, ahonnan a balástyai felhajtónál tudnak a járművek visszatérni a sztrádára.

(A kiemelt kép forrása: police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.