Közélet

Prostitúció és kényszermunka miatt kell felelnie

Prostitúció és kényszermunka miatt kell felelnie

2021. április 21., szerda
Prostitúció és kényszermunka miatt kell felelnie

Az 52 éves L. Ienő különböző fenyegetésekkel érte el, hogy a külföldön illegálisan megszerzett összegeket a nők átutalják neki, illetve élettársának. A prostituáltként kinn dolgozó hölgyeknek sok esetben annyi pénze sem maradt, hogy abból ki tudják fizetni szállásukat, vagy fedezni tudják belőle napi étkezéseiket.

A férfi 32 éves élettársa, P.Erika – annak ellenére, hogy tudott arról, hogy a számára utalt összegek mögött milyen kizsákmányolás zajlik – 4000 euroval gazdagodott.

A rendőri műveletek során derült ki, hogy a gyanúsított egyik szintén ugyanazon településen lévő másik ingatlanában középkori körülmények között, három kiszolgáltatott állapotban lévő férfi él.

A tulajdonos folyamatosan dolgoztatta őket: a tanyán lévő valamennyi állat etetése, itatása, gondozása volt a feladatuk. Fizetést azonban nem kaptak, csak alvóhelyet, némi ételt és cigarettát.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon megtartandó ülésén fog dönteni.

https://www.youtube.com/watch?v=QBTikUpdSDI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.