Krimi

Csővel verte agyon a feleségét a szegedi panzióban gyilkoló férfi

Csővel verte agyon a feleségét a szegedi panzióban gyilkoló férfi

2021. április 26., hétfő
Csővel verte agyon a feleségét a szegedi panzióban gyilkoló férfi

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki a múlt hét pénteken ölte meg a feleségét.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított és a sértett között 2021. április 23. napján délután egy óra körül szóváltás alakult ki, melynek során a férfi több alkalommal fejen és nyakon ütötte a sértettet egy 80 cm hosszúságú csővel. A bántalmazások következtében a nő hanyatt esett és a helyszínen életét vesztette.

Az emberölés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon telekommunikációs eszközzel megtartandó ülésén fog dönteni.

https://szegedma.hu/2021/04/egy-panzioban-verhette-halalra-feleseget-egy-ferfi-szegeden?fbclid=IwAR0SNquhmLVYPGEMpPo-T6bPLuwwYG6-K2PyOa6K0k4ETS2i4JMbPQPHQjA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.