Még betörni sem tudott a béna tolvaj Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Be sem jutott a kiszemelt lakásokba az a 24 éves férfi, akit a szegedi körzeti megbízottak, valamint szabadnapos munkatársaik fogtak el a helyszín közelében. Lopás miatt kell felelnie - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a kalocsai férfi március 7-én délután ment be a belvárosban lévő társasházba Szegeden. Először egy alagsori tárolót próbált meg feltörni sikertelenül, majd az erkélyen keresztül felmászott az emeleti lakásokhoz, ahol több redőnyt és nyílászárót is megrongált.

Cselekménye közben a járőrök megzavarták a férfit, aki megpróbált elszaladni, azonban ekkor sem járt sikerrel. A feltételezett elkövetőt – menekülés közben – a Szegedi Rendőrkapitányság egyik szabadnapos tisztje, illetve az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság állományába tartozó férje tartóztatta fel.

A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ellene lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatását is.

Előző sztori

Csak szabadságuk terhére dolgozhatnak távmunkában a szegedi önkormányzat dolgozói!

Következő sztori

Mutatjuk, hogy melyik a leghatásosabb vakcina a koronavírus ellen