Krimi

Jó illatokra és látványra vágyott egy szegedi tolvaj

Jó illatokra és látványra vágyott egy szegedi tolvaj

2021. március 3., szerda
Jó illatokra és látványra vágyott egy szegedi tolvaj

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított idén február 18-án egy szegedi vendégházból jogtalanul eltulajdonított egy 60 000 Ft értékű LCD-televíziót, majd február 26-án egy vascsővel betörte egy belvárosi üzlet ajtajának üvegét, és a boltból különböző kozmetikai termékeket, illatszereket, valamint olvasószemüvegeket tulajdonított el, mintegy 170 000 Ft értékben.

A két rendbeli lopás vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta. A gyanúsítottat alig egy hónapja bocsátotta próbára a bíróság. Emellett vele szemben több rendbeli lopás miatt egy további büntetőeljárás is folyamatban van, amelynek során a férfi letartóztatását is elrendelték, majd bűnügyi felügyelet hatálya alatt is állt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján tartandó ülésen fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.