Jó illatokra és látványra vágyott egy szegedi tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinak, aki a múlt hónapban egy szálláshelyről valamint egy vegyi árukat kínáló üzletből is tulajdonított el különböző értékeket - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított idén február 18-án egy szegedi vendégházból jogtalanul eltulajdonított egy 60 000 Ft értékű LCD-televíziót, majd február 26-án egy vascsővel betörte egy belvárosi üzlet ajtajának üvegét, és a boltból különböző kozmetikai termékeket, illatszereket, valamint olvasószemüvegeket tulajdonított el, mintegy 170 000 Ft értékben.

A két rendbeli lopás vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta. A gyanúsítottat alig egy hónapja bocsátotta próbára a bíróság. Emellett vele szemben több rendbeli lopás miatt egy további büntetőeljárás is folyamatban van, amelynek során a férfi letartóztatását is elrendelték, majd bűnügyi felügyelet hatálya alatt is állt.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon, telekommunikációs eszköz útján tartandó ülésen fog dönteni.

Előző sztori

Megint találtak egy lopott olasz kocsit Csanádpalotán

Következő sztori

A Fidesz ma kiléphet az Európai Néppárt frakciójából