Egyetem

Ellenzéki polgármestert kért fel Varga Judit a kuratóriumba!

Ellenzéki polgármestert kért fel Varga Judit a kuratóriumba!

2021. március 23., kedd
Ellenzéki polgármestert kért fel Varga Judit a kuratóriumba!

A Miskolci Egyetem sikerességének egyik záloga, hogy az intézmény és a város szoros kapcsolatot ápoljon. Ezért

szeretném felkérni Veres Pált, Miskolc polgármesterét a megüresedett kuratóriumi pozíció betöltésére, amely javaslatomról az alapítói jogokat gyakorló Palkovics László innovációs és technológiai minisztert is tájékoztattam

- közölte Varga Judit a közösségi oldalán.

Mint ismeretes, Kriza Ákos, Miskolc korábbi polgármesterének januári halálával nemcsak egy, a városáért mindig tenni akaró politikust, de a Miskolci Egyetem kuratóriumának egyik tagját is elveszítettük - magyarázta az igazságügyi miniszter.

Hiszem, hogy az egyetem és a város jó együttműködése egy olyan szimbiózissá válik, amelyből Miskolc lakói és az egyetemi polgárság egyaránt profitál, s amely biztosítéka lesz az egész régió fejlődésének

- tette hozzá.

MInt azt a SzegedMa megírta, mintegy 17,5 milliárd forintos beruházást hoz Magyarországra a kínai Chervon Group, a miskolci fejlesztéshez a kormány 5,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.

https://szegedma.hu/2020/10/magyarorszagon-hozza-letre-elso-kinan-kivuli-gyaregyseget-a-chervon-auto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.