/

Meghalt az Ásotthalomnál balesetet okozó autós utasa

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, aki 2019 szeptemberében okozott halálos közúti balesetet Ásotthalom külterületén.

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 12-én éjjel 3 óra körül Ásotthalom külterületén közlekedett Szeged irányába az 55. számú főúton, az általa vezetett személygépkocsival.

A férfi az egyik hosszan balra ívelő kanyarban – figyelmen kívül hagyva a 80 km/h sebesség korlátozást – az autót 110-120 km/h óra sebességgel vezetve kisodródott, egy faoszlopnak ütközött, majd a gépkocsi tetején átborulva a szemközti oldalon állt meg.

A baleset következtében a férfi egyik utasa olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen életét vesztette, míg másik utasának 8 napon túl gyógyuló, végtagtöréssel járó sérülései keletkeztek.

A járási ügyészség a férfivel szemben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni

Előző sztori

Kigyulladt egy makói ház tetőszerkezete

Következő sztori

Ismét sok az új megbetegedés Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek