Baleset

Meghalt az Ásotthalomnál balesetet okozó autós utasa

Meghalt az Ásotthalomnál balesetet okozó autós utasa

2021. február 17., szerda
Meghalt az Ásotthalomnál balesetet okozó autós utasa

A vádirat szerint a vádlott 2019. szeptember 12-én éjjel 3 óra körül Ásotthalom külterületén közlekedett Szeged irányába az 55. számú főúton, az általa vezetett személygépkocsival.

A férfi az egyik hosszan balra ívelő kanyarban - figyelmen kívül hagyva a 80 km/h sebesség korlátozást - az autót 110-120 km/h óra sebességgel vezetve kisodródott, egy faoszlopnak ütközött, majd a gépkocsi tetején átborulva a szemközti oldalon állt meg.

A baleset következtében a férfi egyik utasa olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen életét vesztette, míg másik utasának 8 napon túl gyógyuló, végtagtöréssel járó sérülései keletkeztek.

A járási ügyészség a férfivel szemben halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat. A vádlott bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.