Szerdától zárva a Vadaspark, csak online figyelhetjük a lakóit

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

15 milliós veszteséggel számolnak, de a dolgozók nincsenek veszélyben.

A tegnap bejelentett intézkedéseknek megfelelően szerdán már nem nyit ki a Szegedi Vadaspark sem. A bezárás miatt az állatok ellátásával kapcsolatban nem kell semmilyen rendkívüli intézkedéseket tenniük, ugyanolyan minőségű ellátást kapnak, mint akkor, amikor nyitva vannak. A látogatók viszont csak a virtuális térben találkozhatnak a Vadaspark lakóival.

– Az idei év kezdetén, még a járványhelyzettől függetlenül erősítettünk a vadasparki kommunikáción, naponta feltéve képes információkat – beleértve videókat is – a Vadaspark életéről a közösségi oldalakon, aminek rendkívül pozitívak voltak a visszajelzései. A zárás alatt természetesen ez az aktivitásunk nem szünetel, így az érdeklődök továbbra is követni tudják az állatkerti történéseke t- válaszolta lapunk érdeklődésére Endrédi Lajos, a Vadaspark marketingfelelőse.

Endrédi Lajos azt is elmondta, hogy a Vadaspark nem tervez elbocsátani senkit a járványhelyzet miatt, és ha jelentős változás nem történik – például a szigorítások jelentős elhúzódása esetén – akkor a fizetéseket is biztosítani tudják.

Hozzátette, hogy most 15 millió forintnyi bevételkieséssel számolnak, bár a november és a december általában nem túl magas látogatottságú hónapok, de szép idő esetén hétvégeken ekkor is sokan keresik fel a Vadasparkot. Ugyanakkor bérletidíj-kieséssel számolniuk kell.

Előző sztori

Elfogadta a parlament a rendkívüli jogrend meghosszabbítását

Következő sztori

Egyelőre csak a szerdai kézilabdameccsekről született döntés

Legutóbbi hasonló cikkek