Közélet

Pörög az ingatlanpiac Maroslelén

Pörög az ingatlanpiac Maroslelén

2020. október 30., péntek
Pörög az ingatlanpiac Maroslelén

Drimba Tibor polgármester szerint ez több dolognak is köszönhető, de elsősorban a kormány által biztosított falusi csok az, ami miatt alig van üres porta a községben.

A Maroslele Jövőjéért elnevezésű önkormányzati program is nagy segítséget jelent a betelepülni szándékozó családoknak a házvásárlásban, illetve az itt lakóknak az ingatlanjaik megújításában.

A polgármester úgy véli, hogy településük az M43-as autópálya-szakasz átadása óta még vonzóbb lett, hiszen Szeged, Hódmezővásárhely és Makó is gyorsan megközelíthető.

A településen évről évre nő a helyben született gyerekek száma. Az önkormányzat többek között kamatmentes kölcsönt is biztosít mind házvásárláshoz, mind a meglévő felújításához.

Idén hat önkormányzati telek is gazdára talált - amennyiben az új tulajdonos házat épít rá és be is költözik, akkor visszakapja a telek árát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.