Krimi

Két fiatal betörőt kaptak el Szentesen

Két fiatal betörőt kaptak el Szentesen

2020. október 28., szerda
Két fiatal betörőt kaptak el Szentesen

A feltételezett elkövetők október 24-én hajnalban másztak be a külvárosban lévő családi ház udvarára, majd felfeszítették az ingatlan bejárati ajtaját. Egyikőjük bement az épületbe, ahol körbenézett, és talált egy női hátizsákot, amit magukkal vittek. A fiatalok a közeli Kurca partján kiforgatták a táskát, amiben egy pénztárcát - benne személyes iratokkal és készpénzzel - találtak. A pénzt eltették, a többit pedig a főcsatornába hajították.

A sértett csak órákkal később vette észre értékeinek hiányát, ezt követően bejelentést tett a 112-es központi segélyhívó számon.

A kiérkező járőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. Velük szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az egyenruhások a táskát és a tárcát kiszedték a Kurcából, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.