Közélet

Váratlan támogatást kaptak a vásárhelyi mentősök

Váratlan támogatást kaptak a vásárhelyi mentősök

2020. szeptember 6., vasárnap
Váratlan támogatást kaptak a vásárhelyi mentősök

Mint írják, „Fenesi János hatalmas önzetlenségre tett szert. Háláját fejezte ki azzal, hogy mennyi boldog közös évet kapott a szeretett feleségével azáltal, hogy a hódmezővásárhelyi mentőszolgálat munkatársai kétszer is sikeresen újraélesztették a feleségét. Jani bácsi felkereste az alapítványunkat, hogy szeretné tiszteletét kifejezni és 2 x 100 000 forinttal, azaz összesen 200 000 forinttal támogatni a mentők munkáját.

Jani bácsi sokat mesélt nekünk és fényképeket is mutatott arról, hogy mennyi szép emlék és boldog időt éltek meg együtt azután, hogy a mentődolgozók szakszerűen beavatkoztak. Sajnos azt is elmondta nekünk, hogy nem régiben a hőn szeretett felesége elhunyt, de ő szeretné a tiszteletét kifejezni azzal irántunk, amiért még együtt lehetett szerettével, hogy támogassa a korszerű sürgősségi eszközök beszerzését ezzel a nagyvonalú összeggel.

Terveink szerint lélegeztető ballont, vérnyomásmérőket, szaturációmérőket és egy intraosszeális fúrót szeretnénk vásárolni belőle a hódmezővásárhelyi mentőautókra. A jövő hét folyamán megkezdjük az árajánlatok begyűjtését."

https://www.facebook.com/eletmento.alapitvany/posts/2685125565035518

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.