Egyetem

Mentorok jelentkezését várják a megújult Alumni mentorprogramba

Mentorok jelentkezését várják a megújult Alumni mentorprogramba

2020. augusztus 29., szombat
Mentorok jelentkezését várják a megújult Alumni mentorprogramba

Az alumni mentorálás személyes kapcsolat egy tapasztalt szakember és hallgató között kötetlen formában. A mentor megosztja tudását és tapasztalatait a hasonló pályára készülő hallgatóval, hogy segítse annak szakmai előmenetelét. Mentor lehet minden, korábban a Szegedi Tudományegyetemen, vagy jogelőd intézményeiben diplomát szerzett segíteni kívánó személy.

A program szervezése és kommunikációja azAlma Mater új honlapjánaksegítségével történik, ami megkönnyíti a mentorok és mentoráltak egymásra találását, valamint a programon belüli kommunikációt.

Amennyiben érdekli a jelenlegi SZTE-s hallgatók szakmai támogatása, szívesen részt vállalna belőle az Alumni Mentorprogram keretében, tegye az alábbiakat:

  • regisztráljon az új honlapon: uniszegedalumni.com;
  • a regisztráció során jelölje, hogy „Szívesen segítek mentorálásban”.

Ezzel a két egyszerű lépéssel segítsége máris elérhetővé válik a jelenlegi hallgatók számára, akik elektronikus formában tudják Önnel közvetlenül felvenni a kapcsolatot, valamint az Alma Mater mentorprogram koordinátorai számára is láthatóvá válik jelentkezése, akik a regisztrációt követően felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendők, lépések tekintetében.

A mentorok jelentkezését szeptember 4-ig várják.

Kérdés esetén írjon azalmamater@szte.hucímre, vagy vegyen részt az online tájékoztatón az Alma Mater Facebook-oldalán augusztus 31-én, 13 órakor.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.