Sport

Ismét pont nélkül maradt az SZVSE

Ismét pont nélkül maradt az SZVSE

2020. augusztus 31., hétfő
Ismét pont nélkül maradt az SZVSE

Hiába kezdtek jobban a vasutasok, nem tudták kihasználni az előttük adódó lehetőségeket, így a hazaiak szerezték meg a vezetést az első félidő végén: Kirchner eltolta a labdát Molnár kapus mellett, majd éles szögből a hálóba passzolt. A bekapott gól nem szegte kedvét a szegedieknek és még a fordulás előtt egalizáltak: Beretka lövése a blokkról Busa elé pattant, aki értékesítette a helyzetet.

Habár a második játékrészben többet dominált az SZVSE, az 56. percben ismét a Kozármisleny jutott előnyhöz Hampuk találatával. Tíz perccel a vége előtt megfogyatkozott a hazai együttes miután a ziccerben kilépő Beretkát Füredi letarolta. Az emberhátrány ellenére a hosszabbításban egy kontra után Kozics újabb gólt szerzett és ezzel beállította a 3-1-es végeredményt.

A Szegedi VSE hét fordulót követően három ponttal a tabella utolsó előtti helyén áll. A vasutasok szeptember 5-én a Ferencváros második csapatát fogadja Mórahalmon.

NB III. Közép csoport, 7. forduló
HR-Rent Kozármisleny – Szegedi VSE 3-1 (1-1)
Kozármisleny, 200 néző. Vezette: Molnár Réka (Farkas, Urgyán)
Kozármisleny:Somogyi – Talabér (Babinszky, 64.), Horváth D. (Fenyvesi, 59.), Horvát, Kirchner, Szabó D. (Juhász L., 77.), Kocsis A., Kozics, Füredi, Turi, Hampuk. Vezetőedző: Jelena Richárd.
Szegedi VSE:Molnár K. – Kormányos, Papp Á. (Kelemen V., 70.), Csamangó, Pócs D., Fülöp (Zana, 76.), Ondrejó, Pócs T., Beretka, Busa, Hatvani (Vida, 72.). Vezetőedző: Kelemen Balázs.
Gól:Kirchner (44.), Hampuk (56.), Kozics (92.), ill. Busa (46.).
Kiállítva: Füredi (79.).

Kiemelt kép: Délmagyar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.