Hírzóna

Vasrúddal verte ájultra riválisát egy féltékeny férj Csongrád-Csanádban

Vasrúddal verte ájultra riválisát egy féltékeny férj Csongrád-Csanádban

2020. július 9., csütörtök
Vasrúddal verte ájultra riválisát egy féltékeny férj Csongrád-Csanádban

Letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki egy Csongrád-Csanád megyei kistelepülésen idén július első napjaiban, az esti órákban egy fémrúddal vert fejbe egy másik férfit, életveszélyesen megsebesítve őt - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi és felesége viszonya már régebb óta megromlott, köztük állandósultak a családi viták. Az eset napján a gyanúsított a nő telefonjában olyan tartalmú üzenetváltást talált, amelyek hatására féltékenykedni, majd veszekedni kezdett. Az asszony röviden értesítette a kialakult helyzetről a sértettet, aki ennek hatására a házaspár lakóházához hajtott. Őt meglátva a gyanúsított egy nagykéssel, valamint egy 50 cm-es vasrúddal felfegyverkezve ment ki az utcára. Itt szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított úgy fejbe verte a sértettet egy vasrúddal, hogy a férfi a helyszínen összeesett és elájult.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette indult eljárásban a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye valamint a bűnismétlés veszélye okán tett indítványt a kényszerintézkedés elrendelésére.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a tegnapi napon, az ügyészi indítvánnyal egyezően, egy hónap időtartamra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Végzése véglegessé vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.