Hírzóna

A parkolás Ferihegyen sosem volt egyszerűbb

A parkolás Ferihegyen sosem volt egyszerűbb

2020. július 6., hétfő
A parkolás Ferihegyen sosem volt egyszerűbb

Ha utazást tervezünk, elsőre talán nem is gondolunk az út belföldi részére, ami leginkább a reptérre való kijutást jelenti. Ennek legkényelmesebb módja, ha autóval érkezünk. Manapság pedig mindenképpen alkalmazhatjuk ezt, hiszen a parkolás Ferihegyen sosem volt egyszerűbb.

A transzfer kényelme

Legyen belföld vagy külföld, a reptéri transzferre számos opció elérhető. A legtöbb nagyvárosban a tömegközlekedés közvetlen összeköttetésben áll a repterekkel, így egyszerűen és gyorsan kijuthatunk busszal, metróval stb. A taxitársaságok is előszeretettel szállítanak a repülőterekre, hiszen a turisták kiváló bevételi forrásnak bizonyulnak. Ebben az esetben azonban jóval nagyobb körültekintéssel kell eljárnunk, főleg ha idegen országban választjuk ezt az opciót. Mivel nem ismerjük az útvonalakat, könnyen „megutaztathatnak” minket, az esetleges „egyéni” tarifkálról nem is szólva. Kényelmes megoldás lehet a reptéri transzferre szakosodott szállítócégek között válogatni, hiszen itt fix tarifáért érkezhetünk a terminálra, parkolóhelyet sem kell keresnünk, ám ez leginkább akkor éri meg, ha többen, nagyobb csoportban szándékozunk kijutni a reptérre. Mégis a legkényelmesebb megoldás továbbra is a saját, vagy egy ismerősünk autójával való kijutás. Sokak fejében talán még ez a verzió is nyűgként él, hiszen a szabad helyek keresését és a parkolási díjat fölösleges nyűgnek tekintik. Ám mára

a parkolás Ferihegyen

szépen kinőtte magát, számos lehetőséget kínálnak autónk biztonságos és költséghatékony parkoltatására a nyaralásunk alatt:

Prémium parkoló

A lehető legközelebb eső parkoló, mely közvetlenül a terminál előtt, az indulási szinten helyezkedik el. Ennek köszönhetően az árfekvése is ennek a legmagasabb, tekintve, hogy kiemelt helyekről van szó. A kamerával és rendszámfelismerővel ellátott parkolót leginkább akkor érdemes használnunk, ha találunk valakit, aki kiszállít minket a reptérre és a gyors kiszállás idejére meg tud állni a területen, majd indulhat is tovább.

Terminál parkoló

Ez a parkolótípus 2-4 perces sétára található a termináloktól, ám a jól kiépített, burkolt gyalogútnak köszönhetően még csomagokkal is kényelmesen megtehető a táv. Ezt a verziót akkor érdemes használni, ha néhány órát eltöltünk a reptéren, például mi szállítottunk ki valakit és szeretnénk megvárni a becsekkolást, ott maradni hosszabban elköszönni stb. A terminál parkoló árfekvése ennek megfelelően már egy kedvezőbb kategóriába esik.

Holiday parkoló

A Holiday parkolót kifejezetten azok számára találták ki, akik a nyaralás során a reptéren szeretnék hagyni az autójukat. Több napos, akár hetes parkolásokra is kedvező árakat kínál, autónkat pedig biztonságos körülmények között tárolhatjuk a terminál közelében. Itt is kénytelenek leszünk sétálni egy picit, de ennyi plusz „áldozatot” mindenképpen megér. A parkolónak létezik egy Lite verziója is, mely a még hosszabb nyaralásokra „specializálódott”. A parkolás Ferihegyen tehát hosszabb vakációk idején sem probléma.

Arrival Pick-up

Az érkezési szinten található parkoló – ahogy nevéből is látszik – leginkább az érkezők beszállítására szolgál. Legnagyobb előnye, hogy ha 5 percen belül kihajtunk, a folyamat teljesen ingyenes. Ideális, kényelmes és gyors megoldás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.