Politika

Szerbiai választás: Bartók Csaba és Chovanecz Kata is segíti a VMSZ munkáját

Szerbiai választás: Bartók Csaba és Chovanecz Kata is segíti a VMSZ munkáját

2020. június 21., vasárnap
Szerbiai választás: Bartók Csaba és Chovanecz Kata is segíti a VMSZ munkáját

Szerbiában ezen a napon önkormányzati, vajdasági tartományi parlamenti és szerb parlamenti választásokat is tartanak. A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) munkáját segíti Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke és Chovanecz Kata, fideszes önkormányzati képviselő.

–Magyarok vagyunk, így nem csak szívügyünk, hanem kötelességünk is segíteni a határon túli testvéreinken – szögezte le Bartók Csaba. Hozzátette, rengeteg kedves emberrel beszélt a mai nap során. –Lelkes és szavazásra hajlandó emberek élnek a Vajdaságban. Remélem, hogy ez az eredményben is meglátszódik majd – fogalmazott a szegedi Fidesz elnöke.

Chovanecz Kata elmondta, nem először vesz részt más térség kampányában. Úgy véli, egy-egy ilyen alkalommal hasznos tapasztalatokat lehet szerezni más országok választási rendszerével kapcsolatban. Megemlítette, hogy egy-két kivételtől eltekintve a legtöbben jól fogadják a megkereséseket. –Konkrétan nem hangsúlyozzuk ki, hogy Magyarországról jöttünk, de a beszédstílusunkból többen is rájönnek erre és sokak elmondása szerint ez sokat jelent nekik – zárta gondolatait a képviselőnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.