Közélet

Továbbra sem látogathatók az SZTE intézményei

Továbbra sem látogathatók az SZTE intézményei

2020. március 30., hétfő
Továbbra sem látogathatók az SZTE intézményei
A Szegedi Tudományegyetem által a koronavírus-fertőzés terjedésének megelőzése érdekében hozott felsővezetői utasítások, valamint a helyi Operatív Bizottság által kiadott körlevelek jelenleg is hatályosnak minősülnek és visszavonásig hatályban vannak - tájékoztatott az SZTE.

A Szegedi Tudományegyetemen a felsővezetői utasítások, valamint a koronavírusügyi operatív bizottság által kiadott körlevelek jelenleg is hatályosnak minősülnek és visszavonásig hatályban vannak. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által március 26-án kiadott Határozatban foglaltakra figyelemmela Szegedi Tudományegyetem épületeinek hallgatók általi látogatása továbbra is tilos. A Szegedi Tudományegyetem közfeladatainak ellátása és működőképességének fenntartása érdekében kérik minden egyetemi polgár együttműködését a fentiek betartása érdekében. (Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.