Közélet

Óriásplakátokon szembesítik ígéreteivel a vásárhelyi polgármestert

Óriásplakátokon szembesítik ígéreteivel a vásárhelyi polgármestert

2020. február 25., kedd
Óriásplakátokon szembesítik ígéreteivel a vásárhelyi polgármestert

Óriásplakátokon hívja fel a városban élők figyelmét a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület Márki-Zay Péter polgármester – a szervezet megítélése szerint – botrányos tevékenységére – számolt be a Rádió 7.

Ádók János, a civil szervezet elnöke a rádiónak elmondta, akciójuk célja az elgondolkodtatás és a szembesítés, mivel úgy látják, a város nem fejlődik. Hozzátette, hogy plakátjaikkal Vásárhely frekventált helyein és a városból kivezető utakon találkozhatnak. Kiemelte, a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület így szeretne üzenni a város első emberének, választóinak és minden vásárhelyinek: nem adták fel, továbbra is szívügyük Vásárhely. – Saját személyes politikai karrierje érdekében gátlástalanul felhasználja és kihasználja a vásárhelyieket. Leginkább éppen azokat, akik rá szavaztak. Márki-Zay Péter nem méltányos a legyőzöttekkel és nem tiszteli a kisebbségben maradtak mögött lévőválasztói akaratot, holott több mint 13 ezer emberről van szó – fogalmazott Ádók János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.