Egyetem

Érettségiző diákokat jutalmaz az SZTE médiatudományi tanszéke

Érettségiző diákokat jutalmaz az SZTE médiatudományi tanszéke

2020. február 3., hétfő
Érettségiző diákokat jutalmaz az SZTE médiatudományi tanszéke

Idén is meghirdette Tandíjfelező című kezdeményezését a szegedi Kommunikáció és Médiatudományi Tanszék: olyan végzős középiskolások kreatív pályázatait várták, akik kommunikáció szakra szeretnének járni 2020 szeptemberétől. A nyertesek első egyetemi félévi önköltségi díjának felét, illetve negyedét a tanszék vállalja át.

Végzős középiskolás diákokat jutalmaz a szegedi Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék „Tandíjfelező” című pályázatán. A tanulók kreatív anyagokkal jelentkezhettek a megmérettetésre, melyek közül a legjobbakat választotta ki a szakmai zsűri. A győztesek díja nem csekély: első egyetemi félévük önköltségi díjának felét, illetve negyedét a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék vállalja át. Mivel a társadalomtudományok területén jelentősen lecsökkent az államilag finanszírozott helyek száma, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék segíteni szeretné a szak iránt érdeklődő hallgatókat, így 2015 óta minden évben tandíjcsökkentéssel segítik a legtehetségesebb leendő kommunikáció szakosokat. További információ:

http://www.sztekomm.hu/tandijfelezo2020/

A nyertesek elismerő okleveleinek átadására február 4-én, kedden 12 órakor kerül sor a Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Dékáni Hivatalában (Szeged, Egyetem u. 2., 2. emelet). Az okleveleket átadja: Prof. Dr. Gyenge Zoltán, a Bölcsészettudományi Kar dékánja.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.