A Dugonics tér ideiglenes szégyenfoltja

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt héten háromrészes cikksorozatban foglalkoztunk a város tisztaságával. A rendszeres takarítás mellett cikkünkben hangsúlyoztuk, hogy jobban kell figyelnie mindenkinek a tisztaságra. Úgy tűnik, ez még mindig nem megy mindenkinek…

– Hiába írják maguk is, meg mindenki bosszúsan, hogy többet kellene takarítani a várost. Bármennyire jogos az elvárás, azért van, amit a takarítás sem old meg. Semmi bajom nincs a kutyákkal, azzal sem, ha valaki a városban sétáltatja őket, de ahhoz, amit ma reggel találtunk a Dugonics téren, egészen primitív magatartásra vall – írta nekünk olvasónk, aki egy képet is mellékelt leveléhez.

Ahogy írja, nehezen magyarázható azzal, hogy a kutya gazdája nem vette észre, hogy kedvence a tér közepére székelt, mivel a “végterméket” távolról is jól látni. Hozzátette, hogy ha már így alakult és nem volt nála zacskó, talán annyit megtehetett volna, hogy a közeli éjjel-nappali boltban kér egy nejlont és eltünteti a nyomokat.

Vitatkozni kár lenne a fentiekkel…

(Kiemelt képünk illusztráció)

Előző sztori

Törpe víziló született a szegedi vadasparkban

Következő sztori

Jelentősen drágul a menza Szegeden