Hírzóna

Holttestet találtak egy leégett mórahalmi házban

Holttestet találtak egy leégett mórahalmi házban

2020. január 4., szombat
Holttestet találtak egy leégett mórahalmi házban

Holttestet találtak egy szombaton reggel leégett mórahalmi házban, a rendőrség nyomozást indított - közölte az MTI érdeklődésére a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombat reggel Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzhöz a szegedi hivatásos tűzoltók, a ruzsai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a mórahalmi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, öt vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületben egy holttestet találtak. A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen - tudatta Deák Sándor, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. MTI (Kiemelt képünk archív, illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.