Hírzóna

Ezúttal 52(!) migráns próbálkozott Csongrádban, sikertelenül

Ezúttal 52(!) migráns próbálkozott Csongrádban, sikertelenül

2020. január 16., csütörtök
Ezúttal 52(!) migráns próbálkozott Csongrádban, sikertelenül

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba ötvenkét határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A járőrök január 15-én 0 óra és 24 óra között tizenhárom esetben összesen ötvenkét határsértőt tartóztattak fel Deszk, Röszke, Makó, Ferencszállás, Szeged közigazgatási területén, a röszkei autópálya, valaminta röszkei közúti határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a határsértők közül egy-egy fő líbiai és marokkói, hárman afgán, ketten-ketten pakisztáni és algériai, míg a többiek szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.