Hírzóna

Legutóbb 23 bevándorló akadt fenn Csongrádban

Legutóbb 23 bevándorló akadt fenn Csongrádban

2019. december 15., vasárnap
Legutóbb 23 bevándorló akadt fenn Csongrádban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhárom határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A járőrök december 14-én 0 óra és 24 óra között tíz esetben összesen huszonhárom határsértőt tartóztattak fel Röszkeés Szeged közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak szír, afgán, palesztin, iraki és algériai állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.