Sport

Három-nullra kikapott Nyíregyházán a Szeged-Csanád GA

Három-nullra kikapott Nyíregyházán a Szeged-Csanád GA

2019. november 10., vasárnap
Három-nullra kikapott Nyíregyházán a Szeged-Csanád GA

A Nyíregyháza Spartacus 3-0-ra legyőzte a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát a Merkantil Bank Liga 17. fordulójában.

Rosszul kezdődött a mérkőzés a szegediek számára: a 17. percben sérülés miatt le kellett cserélni Germán Tamás csapatkapitányt. A 24. percben Takács ütközött a tizenhatoson belül az egyik nyíregyházi támadóval, ezért büntetőt ítélt a játékvezető. A tizenegyest a hazaiak kapusa, Jova Levente értékesítette. A 33. percben Svedyuk távoli bombagóljával kétgólosra növelte előnyét a Nyíregyháza. A második játékrészben jobbára átlövésekkel próbálkozott a szegedi együttes, de nem tudott szépíteni. Tíz perccel a vége előtt Szekszárdi Tamás egy szöglet utáni fejessel bebiztosította a három pontot csapata számára. A Szeged-Csanád GA sorozatban harmadik mérkőzését veszítette el. Joao Janeiro csapata legközelebb a válogatott szünetet követően, november 24-én az MTK Budapest ellen lépnek pályára a Szent Gellért Fórumban.  

Merkantil Bank Liga 17. forduló Nyíregyháza Spartacus FC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia 3-0 (2-0)

Nyíregyháza, vezette: Zám Zsolt (Garai Péter, Tőkés Róbert).

Nyíregyháza Spartacus FC:

Jova - Kártik, Matyi (Gyurján, 70.), Végső, Svedyuk, Talabér, Cenaj, Szekszárdi, Csilus (Tóth Á., 25.), Hornyák, Kovác (Ötvös, 53.).

Vezetőedző:

Lengyel Roland.

Szeged-Csanád GA:

Takács - Tóth G., Pongrácz (Bitó, 68.), Germán (Cigan, 17.), Kárász, Oláh, Mohl, Varga Sz., Deák, Kóródi, Dragoner (Gajdos, a szünetben).

Vezetőedző:

Joao Janeiro.

Gól:

Jova (24., 11-esből), Svedyuk (32.) Szekszárdi (79.).

Sárga lap:

Szekszárdi (45+1.). (Kiemelt képünk archív)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.