Közélet

Szentesi fiatalok nyerték a régiós Krimit tud-versenyt

Szentesi fiatalok nyerték a régiós Krimit tud-versenyt

2019. október 13., vasárnap
Szentesi fiatalok nyerték a régiós Krimit tud-versenyt

A szentesi Horváth Mihály Gimnázium végzős osztályának diákjai nyerték az idei „Krimit tud” elnevezésű bűnmegelőzési vetélkedőt. A megmérettetésnek Békéscsaba adott otthont - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

Négy diák, Kiss Dorina, Wágner Dóra, Raffai Zoltán és Rácz Máté győzedelmeskedett a békési megyeszékhelyen megrendezett versenyen. A csapatok a nagy népszerűségnek örvendő „Beugró” című televíziós műsor tematikája alapján játszottak el különböző szituációkat, amelyek a fiatalokat leginkább érintő témaköröket öleltékfel, úgymint internetes közösségi oldalak használata, a drog-és az alkoholfogyasztás veszélyei, valamint az elkövetővé, illetve áldozattá válás kérdése. A szórakoztató és vidám előadásokat háromtagú zsűri értékelte, figyelembe véve a diákok bűnmegelőzési ismereteit és színészi képességeit. A győztes szentesi csapat november 12-én, Budapesten képviseli Csongrád megyét a „Krimit tud” országos döntőjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.