Közélet

Nemesi Pál: Én minden titulusomban a gazdasági fellendülést támogatom

Nemesi Pál: Én minden titulusomban a gazdasági fellendülést támogatom

2019. október 22., kedd
Nemesi Pál: Én minden titulusomban a gazdasági fellendülést támogatom

"Kemény munkával, tiszta, őszinte odaadással be kell bizonyítanunk mindenkinek, hogy a polgári értékek, a konzervatív keresztény szabadság gazdasági fellendülést és biztonságot ad Szegednek és a régióban élőknek!" - ezt írta Nemesi Pál közösségi oldalán. A független polgármesterjelölt - aki 25 ezer szavazatot kapott a szegediektől - arra kérte a választópolgárokat, hogy ne adják fel elveiket és legyenek büszkék.

Nemesi Pál közleménye: "Büszke vagyok rá, hogy több tízezer igaz jobboldali polgár él ebben a városban, akik támogattak bennünket, és látták, hogy a gazdasági terveinkre elképesztően nagy szüksége van Szegednek! Most 25 000 szegedi szavazott ránk, de fontos: kemény munkával, tiszta, őszinte odaadással be kell bizonyítanunk mindenkinek, hogy a polgári értékek, a konzervatív keresztény szabadság gazdasági fellendülést és biztonságot ad Szegednek és a régióban élőknek! Legyenek büszkék, hogy nem adják fel elveiket, legyenek büszkék, hogy megvédik családjukat, és legyenek büszkék arra, hogy megalkuvás nélkül építjük a szegedi polgári közösséget! Ami jó Szegednek és a szegedieknek, annak örülünk és támogatjuk, ami viszont árt a városnak és nekünk szegedieknek, azt megakadályozzuk és tiltakozunk ellene. Én minden titulusomban a gazdasági fellendülést támogatom, ahogyan az elmúlt 11 évben mindig is tettem, és bár elképesztően sok hazugságot terjesztettek rólam, egyetlen egy sem állta meg a helyét. Szegedi apaként, nagyapaként és gazdasági szakemberként is hiszem, hogy a gazdasági fellendülés, komfortosabb egészségügy és családunk biztonsága elsődlegesnek kell legyen itt Dél-Magyarországon is! Köszönöm mindenkinek, aki ebben segített és a jövőben is velünk tart!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.