Kultúra

Megint elmosta az eső az előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Megint elmosta az eső az előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon

2019. július 14., vasárnap
Megint elmosta az eső az előadást a Szegedi Szabadtéri Játékokon

A szombaton este érkezett eső miatt nem tudták megtartni a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Szerelmes Shakespeare előadás utolsó perceit. Ez volt idén a második alkalom, hogy félbeszakadt a produkció, de eddig egyszer sem játszották újra.

A szombati eső a lehető legrosszabbkor érkezett a városba - legalábbis a Szegedi Szabadtéri Játékok szempontjából. A Szerelmes Shakespeare-ből már csak az utolsó percek voltak hátra, amikor a lezúduló csapadék miatt félbeszakadt az előadás, amelyet nem is fognak újrajátszani. "A Szabadtéri évtizedes hagyományait követve, valamint az általános szerződési feltételek szerint, tekintettel arra, hogy az első felvonás befejeződött, az előadás megtartottnak minősül. Ebben az esetben nem kerül sor esőnap meghirdetésére" - közölték a szervezők.

Ez volt idén a második alkalom, hogy nem ment végig egy darab: június 22-én a Hullámzó világ második felvonásának elején tette lehetetlenné a folytatást a csapadék.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.