Közélet

Hát hogy lehet így lenyírni a füvet?

Hát hogy lehet így lenyírni a füvet?

2019. július 9., kedd
Hát hogy lehet így lenyírni a füvet?

Felemás munkát végeztek a karbantartók az egyik szegedi buszmegállónál, ahol meglehetősen kifogásolható minőségben nyírták le a füvet. A burjánzó növényzet nem kíméli a padot, a szemetest és a villanypóznát sem.

A furcsa szegedi állapotokról rendszeresen küldenek portálunknak képeket az olvasók. Elhúzódó, tervezetlen beruházások, felújítások, szemetes utcaszakaszok, vagy éppen a nyílt utcán dolgukat végző hajléktalanok. A most birtokunkba jutott képsorok ismét arról tanúskodnak, hogy a karbantartói munkálatok is hagynak maguk után némi kívánnivalót, legalábbis a Gólya utcában, ahol egy buszmegállóban felemás, férc munkát végeztek a munkások. A buszmegálló területén szépen lenyírták a füvet, de valamiért azt elfelejtették, hogy a pad körül is meg kéne ezt tenni.

Kiváló szúnyogkeltetőt alakítottak ki
Jól látszik , hogy gaz már a pad ülőrészét is túlnőtte

Valamiért kimaradt tehát a pad, és ezen túl megfeledkeztek a kuka környékéről is, ahol szabadon burjánzik a gaz.

A szemetes is kimaradt a fűnyírásból

De ez még mind semmi, olyanannyira megfontoltan nyírták a füvet a Gólya utca 4. szám alatti megállónál, hogy a villanypózát is kifelejtették.

Talán megijedtek a munkások a magas feszültségtől

Persze mindent azért nem lehet alapon, a buszmegálló területének szélén is meghagyták nőni a füvet.

Erre a fűcsomóra már nem futotta

Az már csak tetézi a problémát, hogy a közeli vízelvezetőt is benőtte a nyom, így egy nagyobb esőzés után vélhetően nem lenne képes elvezetni a csapadékot.

A buszmegálló területén nemcsak az a gond, hogy a füvet nem tudták normálisan lenyírni, hanem az is, hogy a szeméttől nem tudták megtisztítani, rengeteg az eldobott cigarettacsikk.

Bónusz: a buszmegálló közvetlen közelében jelentős mennyiségű lótrágya terül el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.