Közélet

Gyerekeknek indítottak színjátszókört Ásotthalmon

Gyerekeknek indítottak színjátszókört Ásotthalmon

2019. július 10., szerda
Gyerekeknek indítottak színjátszókört Ásotthalmon

Ingyenes, amatőr gyermekszínjátszókört indítottak a nyáron az ásotthalmi művelődési házban, ahová keddenként 13 órától várják a gyerekeket - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint tizenhét ásotthalmi gyerekkel múlt hét kedden indult el az ingyenes amatőr gyermek-színjátszókör a művelődési házban. Az első foglalkozáson közösségépítő játékokkal ismerkedtek, nyelvtörő mondókákkal birkóztak meg, szólásokat egészítettek ki, és a színpadon párokban rövid, vicces jelenetet mutathattak be a kihúzott szövegek alapján úgy, hogy saját maguknak kellett improvizálni, hozzáírni, kellékeket összeválogatni. A gyerekeket keddenként 13 és 16 óra között várják. – Régóta szerettem volna egy ilyen lehetőséget biztosítani a gyerekeknek és a szüleiknek, hiszen itt a vakáció, amikor nem egyszerű megoldani az elhelyezésüket. Mi ezzel is igyekszünk segíteni a szülőknek, így szabadítjuk fel a nagyszülőket. Nagyon remélem, hogy szeptembertől iskolaidőben is tovább tudjuk vinni a foglalkozásokat a szakkörök mellett, ha lesz rá igény – kezdte Farkasné Németh Ibolya közművelődési szakember, a foglalkozások vezetője. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.