Sport

Görög és szerb játékossal erősített a pólócsapat

Görög és szerb játékossal erősített a pólócsapat

2019. június 27., csütörtök
Görög és szerb játékossal erősített a pólócsapat
A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat leigazolta a szerb Nikola Bogdanovicsot és a görög Aggelos Foskolost - adta hírül a klub honlapja.

– Teljes a keretünk.Sikerült megállapodnunk a szerb Nikola Bogdanoviccsal és a görög Aggelos Foskolosszal. Mindkét légiós komoly erősítést jelent, így a nyáron csatlakoznak a csapathoz – nyilatkozta dr. Molnár Tamás, a Szeged Férfi Vízilabdacsapat ügyvezetője a klub honlapjának. Szabó Zoltán, a csapat vezetőedzője elárulta, mindkét játékos szerepelt hazája utánpótlás-válogatottjábanés mindketten izgalommal várják a szegedi időszakot. - Céljuk, hogy bekerüljenek országuk felnőtt válogatottjába, így ez a mentalitás nagyon szimpatikus volt nekem - fogalmazott Szabó.

A Szegedi Férfi Vízilabdacsapat július 15-én kezdi el a felkészülést a Szabó Zoltán, Barna Tamás edzőpáros irányításával.

További részletek ITT olvashatók.

(Kiemelt kép: Etnikos)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.