Közélet

Fiatalok alapítottak önkéntes szemétszedő csoportot Szegeden

Fiatalok alapítottak önkéntes szemétszedő csoportot Szegeden

2019. június 28., péntek
Fiatalok alapítottak önkéntes szemétszedő csoportot Szegeden

Öt szegedi fiatal úgy döntött, hogy saját maguk szerveznek szemétszedést az interneten. Nem érik be ennyivel, tovább folytatják és társakat is várnak.

Az egyik Facebook-csoportban kezdték el szervezni a szemétszedést a szegedi fiatalok. Még kérdéseket is feltettek a közösség többi tagjának, hogy szerintük merre kellene megtisztítani a várost a hulladéktól. Nos, hogy merre hajtották végre az akciót, az sajnos nem derült ki, viszont a rendkívül önzetlen és nemes gesztus eredményét - amely három zsák szemét - egy fotó formájában megörökítették.

Azt írták a képhez, hogy

testedzésnek is kiváló volt a szemétszedés, a harminc fok feletti hőmérsékleten túl a rengeteg szúnyog is nehezítette a feladatot.

Öten vettek részt az akcióban, de ketten hamarabb távoztak, így ők lemaradtak a fotóról. Nem ez volt az utolsó akciójuk, azt írják a fiatalok, hogy szeretnék folytatni, és csatlakozókat is várnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.