Közélet

Elloptak és megrongáltak egy új buszt Szegeden

Elloptak és megrongáltak egy új buszt Szegeden

2019. május 2., csütörtök
Elloptak és megrongáltak egy új buszt Szegeden

Egy ismeretlen csütörtökre virradó éjszaka ellopott és súlyosan megrongált egy új, korszerű autóbuszt Szegeden - tájékoztatta a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ (DAKK) Zrt. az MTI-t.

A közlemény szerint az eltulajdonított jármű április 23-án állt forgalomba a csongrádi megyeszékhelyen. A bűncselekmény igazi kárvallottjai a szegedi utasok, akik a javítás ideje alatt kénytelenek nélkülözni a magasabb komfortfokozatú autóbuszt - fogalmazott a közleményben a közlekedési cég. A DAKK Zrt. folyamatos és szoros együttműködésben áll a rendőrséggel és a helyi polgárőrségekkel, számos biztonságtechnikai beruházást valósított meg értékei megóvása érdekében, és kiemelt figyelmet fordít a társaság ellen elkövetett, és az utasokat is érintő bűncselekmények megelőzésére, illetve az ezek miatt indított büntetőeljárások segítésére. A cél, hogy egyetlen ilyen eset se maradhasson jogkövetkezmény nélkül - áll a közleményben. A rendőrség jármű önkényes elvételének bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére. Április elején hasonló bűncselekmény történt a Csongrád megyei Sándorfalván.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.