Közélet

Ópusztaszeren együtt ünnepelnek az anyák és a gyermekek

Ópusztaszeren együtt ünnepelnek az anyák és a gyermekek

2019. április 23., kedd
Ópusztaszeren együtt ünnepelnek az anyák és a gyermekek

Ópusztaszeren együtt ünnepelnek az anyák és a gyermekek - számolt be a Rádió 7.

Bereczkiné Tari Mária, az Ópusztaszeri Gyermekszív Nagycsaládos alapítvány elnöke a rádió kérdésére elmondta, Ópusztaszeren május 4-én összevont ünneplést tartanak.

Hozzátette, csakúgy, mint az ezt megelőző május elsejei mulatságon, a gyerekek számára változatos programokkal készülnek. Hozzátette, rendezvényeik ingyenesek és minden résztvevőt vendégül látnak egy tál meleg ételre.

Kiemelte, a program idén is a helyi Mozgáskorlátozottak Egyesületével és az önkormányzattal közös szervezésben valósul meg. Bereczkiné Tari Mária erről részletesen így fogalmazott: „Anyák napja és gyereknap, ezt a kettőt összekötöttük. Anyák napja alkalmából a gyerekek verssel és egy szál virággal köszöntik az édesanyákat, édesapákat, nagymamákat. Mindenki, aki oda eljön, kap egy szál virágot. Lesz ugráló vár, arcfestés, lufi hajtogatás, dekorációkat lehet készíteni, játékok, tehát igazából amihez a gyerekeknek lesz kedvük.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.