Hírzóna

Imádta a bringákat, fél tucatot is lopott Szentesen egy tolvaj

Imádta a bringákat, fél tucatot is lopott Szentesen egy tolvaj

2019. április 9., kedd
Imádta a bringákat, fél tucatot is lopott Szentesen egy tolvaj

A szentesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy csépai férfit, aki több alkalommal tulajdonított el bicikliket a városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a feltételezett elkövető először március 13-án este egy Szentes belvárosában lévő üzlet elől lopott el egy kétkerekűt. Hazavitte, majd a lakása padlásán rejtette elazt. Ezt követően a 35 éves férfi még háromszor a városból, egy alkalommal pedig Tiszakécskéről vitt el kerékpárokat. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene üzletszerűen, szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A rendőrök nyolc kerékpárt foglaltak le, többségét visszaadták a tulajdonosának. Az alábbi fekete férfi-, illetve bordó, kosaras női bicikli gazdáját még keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.