Egészség

Életeket is menthetnek a makói Hagymatikumban

Életeket is menthetnek a makói Hagymatikumban

2019. április 1., hétfő
Életeket is menthetnek a makói Hagymatikumban

Életmentő Pontként tartja nyilván a mentőszolgálat a makói Hagymatikumot; az ezt tanúsító oklevelet Gergely Gábor igazgató vette át a fővárosi Mentőpalotában - tájékoztatta a Délmagyart Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője.

A lap cikkéből kiderül, hogya kitüntető címet a makói fürdő azért érdemelte ki, mert a dolgozók rendelkeznek életmentési és elsősegélynyújtói ismeretekkel, és defibrillátor is van a létesítményben. Az Életmentő Pont márkanév társadalmi felelősségvállalást tükröző értéket jelenít meg. A márkához olyan cégek, vendéglátóhelyek, üzletek, sportlétesítmények, szolgáltatók csatlakozhatnak, amelyek megteremtették az azonnali életmentés feltételeit arra az esetre, ha valaki éppen ott kerül hirtelen veszélybe, például hirtelen szívmegállás miatt újraélesztésre szorul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.