Közélet

Szegedi férfiak mondják el, mit jelentenek nekik a nők

Szegedi férfiak mondják el, mit jelentenek nekik a nők

2019. március 8., péntek
Szegedi férfiak mondják el, mit jelentenek nekik a nők

A nőnap egy olyan ünnep, amikor még a legkeményebb férfiszívek is ellágyulnak egy kicsit, és elgondolkodnak mit is köszönhetnek a gyengébbik nemnek. Ha nem is nagy ajándékkal, de egy szál virággal, vagy egy öleléssel kifejezik a hálájukat családtagjaik, kedvesük felé.

Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark Igazgatója

„Két lányos apukaként nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben a nők. Minden tiszteletem az övék, mert nem csak a háztartást, és a családot tartják össze, de még a munkájukat is elvégzik. Úgy gondolom, hogy a nőket mindennap tisztelni kell nem csak nőnapon. Egy puszival, és egy szál virággal mindenképpen megköszöntöm a családtagjaimat.”    

Dr. Harkai István, Szegedi Rendőrkapitány

„A családban mindig tartjuk a nőnapot, ez nálunk olyan ünnep, ami nem maradhat el. A két fiammal együtt lepjük meg a feleségemet és a lányomat, illetve a család többi női tagját. A Szegedi Kapitányságon is mindig figyelmet fordítunk a nőnapra, pénteken az eligazítás előtt a két osztályvezetőm is kapni fog virágot, hogy örömmel indítsák el a napot.”  

Mára Krisztián, a Jate programigazgatója

„A nők számomra a szépséget, az otthont, a nyugalmat jelentik. Szükség van rájuk, hiszen a világ azért ilyen, mert ott vannak mellettünk a NŐK, csupa nagybetűvel. Édesanyám, a kedvesem, a nővérem és a húgom, illetve a kolléganőim sokat segítenek, hogy valóban ÉLET legyen a város szívében.”    

Nacsa Norbert, a Rádió 88 programigazgatója

"Világ életemben tiszteltem és csodáltam a Nőket! Anyukámat, nővéremet, feleségemet majd később a lányaimat! Nem tudok betelni Velük és egyszerűen nem tudom elképzelni az életemet nélkülük. Ez nem kamu szöveg. Imádom a hölgyeket előre engedni magam előtt, imádok ajándékot venni a feleségemnek. Azt gondolom, megérdemlik a kényeztetést minden nap!"  

Vadkerti Attila, volt válogatott kézilabdázó

Nők nélkül nem működne a világ és nem csak üres szólam, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Ahhoz, hogy pályafutásom sikeres volt, édesanyámnak nagyon sokat köszönhettem, majd később a feleségem támogatása is nagyon kellett. Nincs olyan nap, amit a jelenlétük ne könnyítene meg és ne tenne szebbé, remélem ezt én is viszonozni tudom valahogy nap mint nap.    

Süli András, a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség elnöke

Nem hiszem, hogy kilógnék a sorból, ha azt mondom, hogy a legfontosabb mozgatórugói az életünknek a nők. Nekünk, férfiaknak nagyon fontos küldetésünk egész életünkben, hogy a tőlük kapott rengeteg támogatást és szeretet valahogy viszonozzuk és segítsük őket abban, hogy a rengeteg "otthoni" feladatuk mellett élni tudják a saját életüket. Remélem, ha feleségemet megkérdeznék, akkor ő azt mondaná, hogy ezt ő megkapta és megkapja tőlem.    

Dénes Balázs, trolisofőr

A nők még a legreménytelenebb helyzetben sem adják fel. Akkor is megpróbálnak mosolyogni, amikor úgy érzik, hogy összedől körülöttük minden. A végtelen kedvességükkel, és a problémamegoldó készségükkel képesek lelket önteni a férfiakba, ezért nekünk kutyakötelességünk, segítenünk nekik, amikor szükségük van ránk.      

Erhard Gyula, hangtechnikus

Két kislányom van, így őket mindenképpen felköszöntöm Nőnapon. Ilyenkor reggel már az ajándékkal keltem fel őket, és mindig nagyon örülnek. A páromat ilyenkor vacsorázni viszem, meg adjuk a módját, mert megérdemli. Úgy gondolom, hogy minden férfi félember nők nélkül, nagyon fontosak az életemben.      

Dani, szegedi fiatal

A nők fontosak, hiszen nélkülük nem lennének a férfiak se. Nem ünneplem kifejezetten a nőnapot, csak, ha úgy jön ki a lépés. Most épen nincs barátnőm, de ha lenne, biztosan adnék neki valami apróságot.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.