Hírzóna

Rejtélyes macska- és kutyagyilkostól retteg Felgyő

Rejtélyes macska- és kutyagyilkostól retteg Felgyő

2019. március 25., hétfő
Rejtélyes macska- és kutyagyilkostól retteg Felgyő

Rövid idő leforgása alatt csaknem húsz macska pusztult el Felgyőn, de kutyát is tett el láb alól az ismeretlen állatkínzó. Az eszközök változatosak: van, aki patkányméregre és van, aki fagyállóra gyanakszik, de találtak már Felgyő eledelbe rejtett tűdarabokat is - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintaz utóbbi időben drasztikusan csökkent a macskák száma Felgyőn, egy-két nap leforgása alatt tíznél is több négylábú pusztult el a Hámán Kató, a Rákóczi és a Gárdonyi utca vonzáskörzetében. Az ámokfutás nagyjából két hétig tartott, ezalatt csaknem húsz macska és két kutya, egy puli és egy németjuhász esett áldozatul. A falut felháborította az esetsorozat, a polgármester pedig megpróbálja hivatalos útra terelni az ügyet. – Akadt olyan ház is, ahonnan három, ápolt, gondozott macska tűnt el, másnak a kutyáját mérgezte meg – mondta Horváth Lajos polgármester. További részletek

ITT

olvashatók.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.