Közélet

Kezdődik a nagy szegedi lomtalanítás

Kezdődik a nagy szegedi lomtalanítás

2019. március 13., szerda
Kezdődik a nagy szegedi lomtalanítás

Március 15-től lehet jelentkezni Szegeden telefonos zöldszámon, e-mailben vagy személyesen a házhoz menő lomtalanításra, ami egészen november közepéig tart - mondta Koltainé Farkas Gabriella, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nkft. vezetője a Délmagyar beszámolója szerint.

A portál cikke szerinttavaly új lomtalanítási rendszert vezetett be az önkormányzat hulladékkezelő cége a korábbi közterületi, „nyílt" akciók helyett: előzetes egyeztetés után évente egyszer ingyen elszállítják a lomokat díjhátralékkal nem rendelkező ingatlanhasználóktól. Társasházaknál a közös képviselő vagy a megbízottja egyeztethet az önkormányzati céggel a lakók lomjainak elszállításáról. Szeged egyes városrészeiből csak meghatározott napokon viszik el a lomokat – erről a cég honlapjáról vagy ügyintézőitől lehet tájékozódni, ahogy arról is, milyen típusú hulladékokat nem szállít el a cég. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.