Hírzóna

Gázolajat és gyomirtót loptak Királyhegyesen

Gázolajat és gyomirtót loptak Királyhegyesen

2019. február 11., hétfő
Gázolajat és gyomirtót loptak Királyhegyesen

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát négy férfival szemben, akik több munkagépből gázolajat, egy telephelyről pedig gyomirtó szereket loptak Királyhegyes külterületén.

A társaság három tagja még tavaly júniusban és júliusában több száz liter gázolajat szívott le különböző munkagépekből. Előfordult, hogy egy negyedik férfi is segítette őket a bűncselekmények elkövetésében, akinek később az üzemanyagot és egy telephelyről lopott gyomirtó szert is értékesítették. A Csongrád megyei rendőrök augusztus 8-án adás-vétel közben két gyanúsítottat tetten értek a település közelében. Őket és további két társukat előállították. Három férfi ellen lopás, a negyedik feltételezett elkövető ellen lopás és orgazdaság miatt indult eljárás. A Makói Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.