Közélet

Posztja után régi szimpatizánsai alázzák porig a szegedi jobbikost

Posztja után régi szimpatizánsai alázzák porig a szegedi jobbikost

2019. január 9., szerda
Posztja után régi szimpatizánsai alázzák porig a szegedi jobbikost

Miközben Tóth Péter, a párt önkormányzati képviselője kimaxolta az összefogást, ismerősei finoman szólva nem köszönik meg neki, hogy „eladta a lelkét” - számol be róla a promenad.hu.

Furcsa balesetekhez vezet néha az ellenzéki képviselők nagy összefogásból eredő új népszerűségkeresése, ami olykor megmagyarázza azt is, hogy miért van már rövid úton is halálra ítélve a közösködés. Nem csak azért, mert tele van már az internet olyan mémekkel, miszerint „ha mindent összeöntünk, azt nálunk nem összefogásnak hívják, hanem mosléknak”, hanem azért is, mert jól látszik, hogy ami az egyik tábornak büszkeség, az a másiknak gyalázat. Erre nem sikerült odafigyelnie tegnap Tóth Péternek, aki jó poénnak gondolta megosztani közösségi oldalán azIsmerős Arcok: Nélküledcímű számának egy sajátos átiratát. A tüntetésekről összevágott videóban a dallamok közé természetesen a jól ismert „Orbán, takarodj!” refrén van beillesztve.

Az eredeti számról nem árt tudni, hogy megszületése óta egyfajta határon túli „himnusszá” nőtte ki magát, a teljes magyarság összetartozásának szimbólumává vált nagyon sokak számára. Ismertsége pedig gyakorlatilag a székely himnuszéval vetekszik.

Az „ellenállását” kényszeresen bizonyítani akaró szegedi jobbikos önkormányzati képviselő ráadásul azzal a kommentárral bocsátotta útjára közösségi oldalán a posztot, hogy: „Na, így már jobban tetszik ez a dal!” Innentől kezdve vált vörös (ha-ha) posztóvá Tóth Péter saját közösségi oldalán, néhány óra alatt közel száz hozzászólásban, olykor nyomdafestéket nem tűrő szavakkal kezdték el gyalázni ismerősei, pozitív hangvételű kommentárt gyakorlatilag nem lehetett találni a poszt alatt. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.